Πετυχημένη η συμμετοχή της Intertrans στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» - ΝΕΑ -intertrans

Πετυχημένη η συμμετοχή της Intertrans στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

17/11/2017

Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» στις 4, 5 & 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα είχε η Intertrtans.

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δραστηριότητάς της και της αναπτυξιακής της πορείας, μετά τη Διεθνή Έκθεση ‘’Transport Logistics’’ στο Μόναχο, η Intertrans έδωσε το παρών και στο ραντεβού της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς logistics που δίνεται ανελλιπώς από το 2007 στην Αθήνα.

Με νέα εικόνα, νέο logo, νεο site, corporate υλικά όπως το εταιρικό video και το company profile, στελέχη και συνεργάτες της Intertrans επικοινώνησαν, αντάλλαξαν απόψεις, σφράγισαν συμφωνίες και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο αντικείμενο των οδικών μεταφορών και των logistics.

Το περίπτερο της Intertrans ξεχώρισε ανάμεσα στα περίπτερα 200 εκθέτων που βρισκότανε  στις δύο εκθεσιακές αίθουσες και υποδέχτηκε  μεγάλο μέρος των  10.000 επισκεπτών της έκθεσης, που ήθελαν να λάβουν πληροφορίες για την παροχή μεταφορικών υπηρεσιών.

Εκτός από το πλήθος των επισκεπτών, συνεργατών, πελατών, ειδικών στο χώρο των μεταφορών, το περίπτερο της Intertrans επισκέφθηκε και ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Μαυραγάνης.

Η Intertrans, με περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των ευρωπαϊκών οδικών μεταφορών, δε σταματά να ενημερώνεται, να αναπτύσσεται, να ενσωματώνει τεχνολογίες και εξελίξεις, να φροντίζει για το συμφέρον των πελατών της και να εμπνέει όλο και περισσότερη σιγουριά σε αυτούς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο μας , ήταν χαρά και τιμή μας !