Εξωστρεφής παρουσία της Intertrans σε διεθνείς εκθέσεις - ΝΕΑ -intertrans

Εξωστρεφής παρουσία της Intertrans σε διεθνείς εκθέσεις

02/10/2017

Στη σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση του κλάδου μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας, ‘’Transport Logistics’’, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2017 συμμετείχε η Intertrans.

Η εταιρεία μας αποτέλεσε τμήμα του Ελληνικού Εθνικού Περιπτέρου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. Με επικοινωνιακό μήνυμα «ανακαλύψτε τα ελληνικά logistics», το Ελληνικό Περίπτερο, με συνολική έκταση 160 τ.μ. σε μία από τις πιο κεντρικές αίθουσες, έγινε πόλος έλξης για πολλούς δυνητικούς συνεργάτες και πελάτες των ελληνικών εταιριών.

Πλήρως εναρμονισμένη στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της δικτύωσης, η Intertrans αξιοποίησε την παρουσία της στην Έκθεση και συνομίλησε με μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών γερμανικών και άλλων ξένων επιχειρήσεων.

Σε συνέχεια της δραστηριότητας της εταιρείας, η Intertrans θα λάβει μέρος στην προσεχή 6η Διεθνή Έκθεση Logistics-Εφοδιαστική Αλυσίδα που θα διεξαχθεί στις 4, 5 & 6 Νοεμβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.