Η INTERTRANS - intertrans

Η INTERTRANS

Με πάνω από 35 χρόνια στο χώρο των ευρωπαϊκών οδικών μεταφορών, ακολουθούμε με συνέπεια το δρόμο της αξιοπιστίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας .

Το 1981 ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε  στο πεδίο των εισαγωγών και των εξαγωγών με πιστοποιημένη ποιότητα, εγκαιρότητα και ταχύτητα, και εξακολουθούμε να προσφέρουμε απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε βήμα της εργασίας που αναλαμβάνουμε.

Είμαστε «πολίτες του κόσμου». Αυτή η αντίληψη, που μας εμπνέει και μας κρατά σε εγρήγορση,  διατυπώνεται στο  λογότυπο μας με την υδρόγειο σφαίρα. Αυτόν τον κόσμο διατρέχουμε καθημερινά με τα φορτηγά και αποδεικνύουμε στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια ότι «ξέρουμε το δρόμο»/’’we know the way’’: μια περήφανη και ώριμη διαπίστωση που αποτυπώνεται και στο σλόγκαν μας.

Συνεχίζουμε να αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας κάθε επαγγελματία και δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να αναπτυσσόμαστε και να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία προς όφελος των αναγκών του.